Lammutamist ootavas ametite majas käib remont

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli remondist ja kolimisest ajendatuna täitus möödunud kolmapäeval ametite maja külje alla toodud konteiner endistest passilaua ruumidest pärit vaheseinte jäänuste ja põrandavaipadega.
Paalalinna kooli remondist ja kolimisest ajendatuna täitus möödunud kolmapäeval ametite maja külje alla toodud konteiner endistest passilaua ruumidest pärit vaheseinte jäänuste ja põrandavaipadega. Foto: Marko Saarm

Viljandi kinnisvara haldusamet valmistab Vabaduse platsil ametite majas ruume ette Paalalinna koolile, kes samuti ehitustöös kaasa lööb.

Paalalinna kooli direktor Aavo Palo kinnitas, et endistes politsei- ja piirivalveameti ning panga ruumides on juba mõned vaheseinad lammutatud. Esialgsete plaanide kohaselt peaksid ruumid tema prognoosi kohaselt korda saama 25. juuniks. «Lastel ei tohiks tekkida vahepeal mingisugust probleemi, sest nemad kolivad otse ühest kohast teise,» toonitas Palo.

«Tahame need tühjad ruumid, mis ei ole teiste asutustega seotud, sellisesse seisukorda saada, et saaksime mais kolida mööbli otse koolist nendele manööverpindadele,» märkis Palo. Kui Kaare kooli kaheks ruumiks tehtud aulasse lähevad I–V klassi lapsed, siis ametite majja kolivad vanemad õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles