Ülekanne hukule määratud armuloost

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui noor ja naiivne Armand jõuab esimest korda Pariisi ning kohtab seal vaimustavat ja ihaldusväärset kurtisaani Marguerite Gautier`d, on ta hetkega võlutud.
Kui noor ja naiivne Armand jõuab esimest korda Pariisi ning kohtab seal vaimustavat ja ihaldusväärset kurtisaani Marguerite Gautier`d, on ta hetkega võlutud. Foto: Hetk lavastusest

Moskva Suure Teatri ballett «Kameeliadaam» jõuab Viljandi vaatajani Cenrtumi kino kaudu. Balletiõhtu  ülekanne algab pühapäeval kell 17.  

Ballett põhineb Alexandre Dumas’ noorema maailmakuulsal samanimelisel romaanil. Lugu räägib noorest kurtisaanist Marguerite Gautier’st, kes ohverdab ennast armastuse nimel.

Dumas kirjutas romaani «Kameeliadaam» oma eluseiga põhjal, võttes aluseks oma suhted Pariisi ühe kuulsama kurtisaani Marie Duplessis’ga, kellest saigi romaani kangelanna Marguerite Gautier’ prototüüp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles