Moodne ökoliikumine on ammu unustatud vanavanemate tava

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimastel aastatel on mahepõllundus taas moodi tulnud. Üldlevinud arvamuse kiuste pole tegu moeröögatusega, vaid vanavanemate unustatud tarkusega.
Viimastel aastatel on mahepõllundus taas moodi tulnud. Üldlevinud arvamuse kiuste pole tegu moeröögatusega, vaid vanavanemate unustatud tarkusega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viimastel aastatel üha hoogu koguv ökoliikumine ei ole tegelikult midagi uut, vaid hoopis seesama vana hea eluviis, mida harrastasid meie vanaemad ja vanaisad, kuid tekkinud ökomüüdid on visad kaduma.

Viljandis mahepoodi ja -kohvikut pidav Enn Onni leiab, et suur osa põllumehi on tänapäeval orienteeritud suurele saagile ja selle müümisele ega mõtle tõsiasjale, et nende isad ja isaisad hoidsid põllud korras looduslike vahenditega.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Copy

Märksõnad

Tagasi üles