Viljandi parimad noored ettevõtted said preemiat

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval tunnustasid Grand Hotel Viljandi konverentsisaalis Startup Viljandi juhatuse liikmed Kait Lukka (vasakul) ja Villem Varik ning SEB panga kliendihaldur Kauri Kübar disainistuudio Layk moedisainereid Liisi-Ly Viitkinit ja Karolina Lehtmat 800 euro suuruse preemiaga.
Teisipäeval tunnustasid Grand Hotel Viljandi konverentsisaalis Startup Viljandi juhatuse liikmed Kait Lukka (vasakul) ja Villem Varik ning SEB panga kliendihaldur Kauri Kübar disainistuudio Layk moedisainereid Liisi-Ly Viitkinit ja Karolina Lehtmat 800 euro suuruse preemiaga. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval premeeriti Grand Hotel Viljandis eelmise aasta paremaid äriideid. Kolm paremat said rahalise auhinna, mille oli välja pannud mittetulundusühing Startup Viljandi koos SEB pangaga.

​Parima äriidee tiitli sai juba jõustunud ärimudeliga disainistuudio Layk, mille moedisainerid Karolina Lehtma ja Liisi-Ly Viitkin valmistavad muuseas etnograafilisest ainesest inspireeritud kuubesid. Karolina Lehtma sõnul sai stuudio just kaks tellimust Eesti Vabariigi aastapäevaks.

Liisi-Ly Viitkin märkis, et viimase viie kuu jooksul on stuudiole tulnud umbes 15 eratellimust. Auhinnaraha kavatsevad disainerid suunata tootearendusse, sest rahvusvahelisele moeturule minemiseks peab toode olema hästi läbimõeldud ja tugeva disainiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles