Viljandi noored jagavad heade ideede eest raha

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noortevolikogu spiiker Mait Allas tähendas, et need noored, kes oma ideid hakkavad «VANT48» käigus projektideks vormima, saavad koosviibimise ajal puhata sisetrikipargis, mis selleks ajaks kujundatakse magalaks.
Viljandi noortevolikogu spiiker Mait Allas tähendas, et need noored, kes oma ideid hakkavad «VANT48» käigus projektideks vormima, saavad koosviibimise ajal puhata sisetrikipargis, mis selleks ajaks kujundatakse magalaks. Foto: Marko Saarm

Tulevasest nädalast ootab Viljandi noortevolikogu maakonna noortelt ideid, mida märtsi alguses kolmepäevasel koosviibimisel «VANT48» projektideks vormistada ja siis nende elluviimiseks raha taotleda. 

Kokku on noortevolikogu noorteprojektide tarbeks Viljandi linnavolikogult tänavuseks saanud 10 000 eurot, millest 7000 jagatakse laiali just «VANT48» käigus. Lisaks on veel ettevõtete eripreemiad.

«Esitatavast ideest ja projektist peaksid kasu saama Viljandi noored,» andis 5.–26. veebruarini kestvaks ideekorjeks juhiseid noortevolikogu spiiker Mait Allas. «Kui keegi tahab üksi oma garaažis tsiklit putitada, siis sellest on Viljandi noortele veidi vähe.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles