Mõlemad meeskonnad kaotasid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel Põlvas tiitlikaitsja Servitiga kohtunud Viljandi HC pidi tunnistama vastase tugevust tulemusega 34:22. Mängu poolaeg lõppes 17:10 samuti võõrustajate eduga.


Viljandi meeskonna väravavaviskajad olid Marko Koks seitme, Taavi Tibar ja Kristo Voika nelja, Vitali Vorobjov ja Ott Varik kolme ning Geio Heil ühe tabamusega.



Meistrivõistluste esiliigas kaasa mängiv Viljandi spordikool pidi laupäeval kodusaalis vastu võtma üheväravalise kaotuse Tartu Ülikooli / Alusehituse esinduselt. 30:31 lõppenud kohtumise avapoolaja järel olid tablool kohalike noormeeste edunumbrid 15:14.



Viljandlaste poolel oli üle platsi mees 13 väravat visanud Kristo Voika. Ott Variku kontole kirjutati üheksa tabamust. Kristjan Koovit viskas kolm punkti ning Lauri Ant, Aivar Siigur, Martin Ant, Robert Lõpp ja Ken Midri said kirja ühe värava. Viljandi spordikooli esinduse väravas seisis Rasmus Ots.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles