Maakonna kõrgeima tunnustuse pälvib Tarmo Riisk

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu Viljandimaa vapimärgiga tunnustatud Tarmo Riisk oli Kõo vallavanem 1992. aastast ning mullu novembris täitus tal sel ametikohal 25 aastat.
Tänavu Viljandimaa vapimärgiga tunnustatud Tarmo Riisk oli Kõo vallavanem 1992. aastast ning mullu novembris täitus tal sel ametikohal 25 aastat. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa omavalitsuste liit annab tänavu maakonna kõrgeima tunnustuse Viljandimaa vapimärgi endisele teenekale Kõo vallavanemale, praegusele Põhja-Sakala valla Kõo ja Võhma piirkonna juhile Tarmo Riiskile.

«Kui on väga hea kandidaat, kes on avalikus sektoris oma valda 25 aastat Eesti Vabariigi taasiseseisvumise ajast juhtinud, miks mitte teda siis tunnustada,» põhjendas omavalitsuste liidu esimees Alar Karu komisjoni otsust.

Tarmo Riisk jäi vapimärgi saamisest kuuldes tagasihoidlikuks. «Olge tänatud. Mina tegin küll teise ettepaneku – on tunduvalt teenekamaid inimesi,» lausus ta. Riisk lisas, et kui tema esitatu oleks tunnustuse pälvinud, oleks tal samuti väga hea tunne olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles