Kingitused ootavad Eesti juubeli kuul sündivaid omanikke

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõndasamuti nagu jõulukuu beebidele, kudus Helje Hunt vabariigi aastapäeva kuul sündivatele lastele kingitused.
Nõndasamuti nagu jõulukuu beebidele, kudus Helje Hunt vabariigi aastapäeva kuul sündivatele lastele kingitused. Foto: Elmo Riig

Viljandi haigla sünnitusosakonda jõudis selle nädala algul teine karbitäis Helje Hundi käsitsi valmistatud papusid vastsündinutele. Seekord oli igale papupaarile lisatud mütsike.

Kui Olustverest pärit Helje Hunt novembri lõpus sünnitusosakonda igale jõulukuul sündivale beebile papupaari kudus, siis jättis ta õhku mõtte, et ehk kordab ta kingitust Eesti Vabariigi 100. aastapäeva eel.

Mõeldud, tehtud ja nii oligi ta esmaspäeva lõuna ajal haigla fuajees platsis, kaasas suur südamete ja Eesti lipu värvidega ehitud karp, ääreni täis käsitööesemeid. Hunt näitas, et osa komplekte on sinimustvalged, ja lubas jätta haiglasse sõna maha, et need läheksid võimaluse korral 24. veebruaril sündivatele lastele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles