Kuldsed karikad tulid tubli eneseületamisega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Heinpõld teenis Eesti talvistel kergejõustiku karikavõistlustel noorteklassi kuulitõukes esikoha uue isikliku rekordiga.
Kelly Heinpõld teenis Eesti talvistel kergejõustiku karikavõistlustel noorteklassi kuulitõukes esikoha uue isikliku rekordiga. Foto: Elmo Riig

Eesti talvistel kergejõustiku karikavõistlustel pühapäeval Tallinnas saavutasid Viljandi sportlased kolmel alal esikoha: Enari Tõnström oli võidukas meeste 800 meetri jooksus, Jander Heil meeste kuulitõukes ja Kelly Heinpõld U-18 klassi tütarlaste kuulitõukes.

Lasnamäe hallis võtsid mõõtu nii noored kui täiskasvanud kergejõustiklased. Erinevalt suvistest karikavõistlustest sisetingimustes võistkondlikku arvestust ei peeta.

Viljandimaa klubisid oli esindatud kolm. Kõik kolm alavõidu teeninud sportlast on Viljandi Sakala kergejõustikuseltsi esindajad. Kahel neist õnnestus ka oma senist isiklikku rekordit parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles