Sakala keskuses anti 11 beebile hõbelusikas

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sakala keskuses jagasid linnajuhid täna hõbelusikaid ja kiidusõnu peredele, millele oli eelmise aasta viimastel kuudel juurdekasvu tulnud. Saalis võis kokku lugeda 11 värsket läikiva söögiinstrumendi omanikku, mis tegi umbes poole kutse saanutest.

Muusikalise etteastega tervitasid beebisid ja nende pereliikmeid Maarika Reimandi juhendatavad muusikakooli kasvandikud Maria Bianca looga lumeprintsessist ja Oliver lauluga rõõmsast lumememmest.

Nelja lapse isa, Viljandi linnavolikogu esimees Helir-Valdor Seeder märkis pärast kontserti, et kõige suurem väärtus, mida inimene oma elus loob, on uus elu. Viljandi suurim väärtus on tema sõnade kohaselt inimesed, kes siin sünnivad. "Küll tahaks näha, et Viljandi linnas oleks rohkem rõõmusuiseid lapsi ja noori peresid, kes Viljandile noorusliku näo ja energia annavad," kõneles Seeder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles