Meistrikoorma võttis kanda LX Motors

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Viljandimaa tänavuseks saalijalgpallimeistriks tuli LX Motors, mis koondas endas hulganisti Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi esindusmeeskonna liikmeid.

Kümne võistkonna osavõtul peetud maakonna meistrivõistlustel selgitati paremaid klassikalises võtmes: kahest alagrupist jätkasid poolfinaalides mõlema kaks edukamat.

Kahel viimasel aastal meistriks tulnud SK Tääksi jäi tänavu toppama alagrupiturniirile, kus lõpetas B-grupi täiseduga võitnud Viljandi JK Tuleviku U-21 esinduse ja teise koha saanud FC Tarvastu järel kolmandana.

A-alagruppi ei suutnud keegi täiseduga läbida. Grupi võitjana poolfinaali jõudnud Rossa Sõbrad pidi alla vanduma Suure-Jaani Unitedile, kelle edasipääsulootused kustutasid allajäämine LX Motorsile ja viik Abja esindusega. A-grupist liikus teisena edasi poolfinaali LX Motors, kes kaotas võistkonnale Rossa Sõbrad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles