Linnal läheb Männimäe lasteaia renoveerija leidmisega kiireks

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe lasteaed on remonti oodanud juba rohkem kui kümme aastat.
Männimäe lasteaed on remonti oodanud juba rohkem kui kümme aastat. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus tahab Männimäe lasteaia remondi valmis saada veel sel aastal ning püüab märtsi jooksul leida projekteerija, kes peaks hiljemalt juulis ka ehitust alustama. Tihe ajagraafik tuleneb eelkõige sellest, et energiatõhususe parandamiseks keskkonnainvesteeringute keskuselt saadud raha peab olema kulutatud tuleva aasta lõpuks.

Linn proovib Männimäe lasteaia puhul kaht kärbest ühe hoobiga tabada, sest nagu nentis abilinnapea Kalvi Märtin, on ajaressurss piiratud ja projekti enam eraldi tellida ei jõua. Projekteerimis- ja ehitushange kitsendab tema hinnangul ehitajate ringi, sest firma peab olema võimeline projekteerima.

«Võimalus on, et pakkujaid ei tule piisavalt, aga oleme ajahädas ja teist lahendust ei paista olevat,» rääkis  Märtin. Et linn ei tea veel, kui palju üks või teine töö kestab, ei saa tema ütlemist mööda öelda ka konkreetseid kuupäevi, millal lasteaedade töökorraldus muutub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles