Sõiduauto lendas järsakust alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Libedus ja lumelörtsisaju tulemusel olid kolmapäeva õhtul enamus maanteid muutunud äärmiselt libedaks ning see tõi kaasa ka mitmeid õnnetusi. Üks avarii juhtus õhtul enne kella kuut Loodi ja Sultsi vahelisel teelõigul, Karksi-Nuia ja Imavere maanteel.

Õnnetuspaigas viibinud Sakala fotograafi Elmo Riigi sõnul oli maantee õnnetuspaigas väga libe. «Avarii oli Viljandi poolt liikudes umbes poole kilomeetri jagu pärast Loodi mõisa, sõiduauto on järsakust alla sõitnud ning peatunud võsas rattad taeva poole,» kirjeldas fotograaf olukorda.

Sündmuskohal oli ka kiirabi, politsei ja päästjad. Fotograafi sõnul olid kaks sõidukis olnud reisijat kiirabis meedikute hoole all. «Paistab, et autos viibinud inimestel midagi väga tõsist õnneks viga pole. Aga see on vaid oletus, sest ükski ametimees sündmuskohal praegu midagi kommenteerida ei taha,» lisas Elmo Riig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles