Mitu eakat langes rõivapettuse ohvriks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuritegelikuks sellist tehingut otseselt nimetada ei saa, kuid uue kauba pähe eakale müüdud riided olid kasutatud ja mõned neist topilised.
Kuritegelikuks sellist tehingut otseselt nimetada ei saa, kuid uue kauba pähe eakale müüdud riided olid kasutatud ja mõned neist topilised. Foto: Erakogu

​Möödunud nädalal kõnetas eakaid Viljandi bussijaama lähistel noor vene keelt kõnelev naine, kes abi paludes neile uute rõivaste pähe kotitäie kasutatud hilpe maha müüs.

Maire Juus, kelle endise abikaasaga möödunud nädala algul see lugu juhtus, alustas jutustust sellest, et bussijaamas mehele ligi astunud naisterahvas oli küsinud, kas mees vene keelt räägib. Et mees on vene rahvusest, siis loomulikult rääkis. Siis oli naine rääkinud, et tuli Centrumist kokkuleppeid tegemast, et saaks neljapäevast laupäevani seal asju müüa, ja pakkunud müügiks kotitäit riideid.

«Seda juttu on räägitud ka Facebooki «Märgatud Türil» lehel. Sama jutt, et nemad on tulnud Lätist ja teevad poega kokkuleppeid ja tulge ostma, aga praegu on vaja bensiiniraha, et koju tagasi sõita,» rääkis Juus. Kui Viljandis oli vahejuhtum 15. jaanuaril, siis Türil leidis seik aset päev varem. 

Ohvreid on veel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles