Uiskudel linnavalitsus pidas tuisus piknikku

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõvast tuisust hoolimata tõi uisupiknik järve jääle hulganisti uisutajaid. Lisaks teistele linnavalitsuse töötajatele suundus jääle ka linnapea Madis Timpson.
Kõvast tuisust hoolimata tõi uisupiknik järve jääle hulganisti uisutajaid. Lisaks teistele linnavalitsuse töötajatele suundus jääle ka linnapea Madis Timpson. Foto: Marko Saarm

Täna keskpäeval kutsus Viljandi linnavalitsus koos Mulgi uisumaratoni korraldajatega uisusõpru sportlikule lõunale, mis ühendas tuisus uisutamise ja sooja supi mekkimise.

«Linnavalitsus korraldas uisulõuna, kuhu kutsusime sõpru ja tuttavaid. Eks meil ole eesmärk natuke reklaamida ka pühapäevast uisumaratoni,» selgitas Viljandi linnapea Madis Timpson. «Tegime veidi sporti ja kella üheks lähme tagasi tööle.»

Mulgi uisumaratoni eestvedaja Kristjan Kivistik ütles, et nädala selgroog saab päris uhkelt murtud. «Nende inimeste ees, kes praegu siin järvel on, võtan küll mütsi maha. Sedasi oma lõunat veeta – väga tublid!» kiitis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles