Kesklinna ristmikul sõideti politseiautole sisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna veidi enne keskpäeva juhtus juhtus Viljandis Tallinna ja Jakobsoni tänava ristmikul liiklusõnnetus, milles sai kannatada politseiauto.

«Pauk oli päris kõva,» sõnas piirkonnapolitseinik Taivo Västrik, kes oli avariisse sattunud operatiivsõiduki roolis.

Ta sooritas parasjagu vasakpööret Paalalinna poole, kui talle sõitis sisse Škoda Superb, mida juhtis noor naine. Parasjagu oli kõva lumesadu ja halb nähtavus. Politseinik kinnitas Sakalale, et ta tegi pööret rohelise tulega.

«Sõitsin noh, minu meelest oli mul roheline tuli, aga võib-olla ei olnud ka,» ütles Škodat juhtinud naine, kelle autos oli ka väike laps. «Mind ehmatas see kokkupõrge väga.»

Jahmunud ja kaastundlik oli ka politseinik, kes ühtlasi uuris, ega talle sisse sõitnud autos keegi viga saanud. Esialgsel hinnangul õnnetuses keegi viga ei saanud. «Ma vaatasin, et naine ei võtnud hoogu maha ka, pidurdusjälgi ei ole, tuli julgelt. Mul ei olnud mitte midagi teha,» sõnas politseinik.

Vaevalt paarkümmend minutit hiljem põrkasid kolm autot kokku Tallinna ja Posti tänava ristmikul. Seal sõitis esmalt üks auto tagant otsa enda ees olevale sõidukile, mis seejärel omakorda põrkas otsa enda ees seisvale autole. Ükski inimene õnnetuses viga ei saanud ning juhtumiga tegelevad edasi kindlustusfirmad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles