Poolteist kuud aknaid lõhkunud teismelised jäid politseinikule vahele (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhutud aken. Foto on illustratiivne.
Lõhutud aken. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

​Möödunud nädalavahetusel kaht Karksi-Nuias aknaid lõhkuvat noorukit varitsenud piirkonnapolitseiniku tegevust saatis edu ning enam kui kuu aega väikest linna hirmu all hoidnud teismelised lõhkujad saadi kätte.

Sündmused Karksi-Nuias said politsei teatel alguse möödunud aasta lõpul, mil kohalikud politseile mitmel korral lõhutud akendest teada andsid. Teated huligaanidest sagenesid jaanuari keskel, mil ainuüksi ühe nädalavahetuse jooksul laekus politseile järjest kolm teadet, et Tartu maanteel on aknaid lõhutud.

Mitu akent ühe õhtuga

Kui palju aknaid poolteise kuu jooksul väikses linnas ära lõhuti, ei teadnud eile veel politsei ega vallavalitsuse esindajad. «Ühe ööga visati pensioniealisel naisel sisse kolm akent ja need on nüüd vineerplaatidega kinni löödud. Ühel kasvuhoonel purustati 40 ruutu,» tõi Mulgi valla abivallavanem ja Karksi piirkonna juht Dmitri Orav näiteid.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles