Renoveeritav hotell sai pargiliku nime

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmivale hotellile pakuti konkursiga tublisti üle saja nime. Valituks osutus Park Hotel Viljandi. Eelmisel nädalal tõstis kraana hoonele tornikiivri, mis on taastatud algsel kujul ja originaalkarkassi kasutades.
Valmivale hotellile pakuti konkursiga tublisti üle saja nime. Valituks osutus Park Hotel Viljandi. Eelmisel nädalal tõstis kraana hoonele tornikiivri, mis on taastatud algsel kujul ja originaalkarkassi kasutades. Foto: Elmo Riig

Laidoneri platsi ääres valmiva majutusasutuse nimeks saab Park Hotel Viljandi.

Hoone arendaja, osaühingu Astlanda Ehitus väljakuulutatud nimevõistlusele laekus kaugelt üle saja pakkumise ning avatava ettevõtte juhi Kristjan Saare kinnitusel oli valiku tegemine paras katsumus.

«Pidasime oluliseks, et nimi seostuks ehitatava hotelli asukohaga ja oleks rahvusvaheliselt kergesti mõistetav. Lõppvalikus olid ka linna ja hoone ajalooga seotud nimed,» rääkis Saar.

Auhind läheb jagamisele

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles