Suusatada saab poolekilomeetrisel kunstlumerajal

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaaegu nädala jagu tulistanud Holstre-Polli kunstlumekahurid on valmis saanud staadioniringi, kus suuremad suusasõbrad on juba hooaja esimesed sõidud teinud.
Peaaegu nädala jagu tulistanud Holstre-Polli kunstlumekahurid on valmis saanud staadioniringi, kus suuremad suusasõbrad on juba hooaja esimesed sõidud teinud. Foto: Elmo Riig

Kui metsaradadel veel lund napib, siis nii mõnigi lage ala annab suusasõpradele lootust. Holstre-Pollis on talispordifännid kohal juba mitu päeva, sest kunstlumega kaetud staadion on suusatamiseks valmis. 

«Esimesed suusatajad jõudsid kohale lumetegemise ajal,» ütles Holstre-Polli vabaajakeskuse juhataja Anu-Liis Truumaa.

Suusatajad on rajal käinud  

Praeguseks on kunstlumega kaetud staadioniring, aga metsaradadel veel looduslikku lund napib. «Kui seda nüüd juurde sajab, siis saab need ka korda,» tähendas juhataja ja lisas, et hommikul oli käidud vaatamas, kas sinna saab traktoriga minna. «Aga hakkas veidike mulda üles keerutama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles