Karjääriredelit mööda üles vudiv Vidi

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Kangur
Vitali Kangur Foto: Kristi Markov

Sel nädalal võis Sakala veergudelt lugeda Mõisaküla masinatehase laienemisest ja sellest, et tehase juhi Vitali Kanguri plaan näeb ette tänavu tööstuse uuendamisse miljoni euro investeerimist. Siinkohal tasub märkida, et nüüdseks juhitoolil istuv Kangur alustas karjääriredelil ronimist samas tehases keevitajana töötades.

Mõisaküla masinatööstuse juht sai Kangurist üle kuue aasta tagasi, kui see aktsiaseltsina ET Mõisaküla pankrotti läks ja ta selle ära ostis. Juba toona ennustas seda aktsiaseltsi juhtinud Mairold Kõrvel tehasele helget tulevikku. «Usun, et tema käe all hakkab Mõisaküla tööstusel hästi minema,» nentis ta leheveergudel. 

Nüüd võib tõdeda, et ennustus peab paika ning väikelinna masinatehasele on Kanguri juhtimisel uus elu sisse puhutud.

Lisaks sellele, et Kangur juhib Mõisakülas rohkem kui kümnele inimesele tööd andvat osaühingut Mõisaküla Masinatehas, on ta Pärnumaal Tihemetsas asuva tunduvalt suurema, üle 70 töötajaga osaühingu Helmetal IMS juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles