Kaheksanda jäise maratonini on üheksa päeva

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal oli Viljandi uisumaratonil ligikaudu 300 osalejat.
Eelmisel aastal oli Viljandi uisumaratonil ligikaudu 300 osalejat. Foto: Marko Saarm

​Pikalt oodatud külm on veekogud kaanetanud juba sedavõrd tugevalt, et eile ajasid Mulgi uisumaratoni korraldajad Viljandi järve jääle viiekilomeetrise raja sisse.

Praegusi ilmaprognoose arvestades saab Viljandi rattaklubi eestvõttel veidi enam kui nädala pärast, 28. jaanuaril asetleidev kaheksas uisumaraton teoks väga heades oludes.

Kavas on kaks võistlusdistantsi, 10- ja 30-kilomeetrine, ning registreerimine neile on veebikeskkonnas sportos.eu käinud juba mõnda aega. Eile ennelõunaks oli seal oma osavõtust teada andnud 21 inimest.

«Uisutamine on eestlastele südamelähedane, eriti Viljandis, kus järved pakuvad suurepärast vaadet ja mõnusat sportimisvõimalust üheskoos. Maratonile ootame osalema nii sportlasi kui ka harrastajaid, kes soovivad nautida vahvat pühapäeva perega,» rääkis peakorraldaja Kristjan Kivistik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles