Konkurentsiamet: Alexela käive Mulgi vallas pole vähenenud ja vallajuhid räägivad õigust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela Oili väitel on Abja-Paluoja tanklas viimaste aastate jooksul läbimüük vähenenud. Konkurentsiameti valduses olevate raamatupidamisandmete kohaselt ei vasta see aga tõele.
Alexela Oili väitel on Abja-Paluoja tanklas viimaste aastate jooksul läbimüük vähenenud. Konkurentsiameti valduses olevate raamatupidamisandmete kohaselt ei vasta see aga tõele. Foto: Elmo Riig

Aktsiaseltsi Alexela Oil ja osaühingu Euro Oil ühinemise lubamist kaaluva konkurentsiameti andmetel on Alexela tanklate müügikäive Abja-Paluojal ja Karksi-Nuias püsinud viimasel kolmel aastal muutumatuna.

«Konkurentsiametile esitatud andmetest selgub, et kõnealustes tanklates on müügimahud viimasel kolmel aastal olnud väga stabiilsed ning püsinud peaaegu muutumatutena,» kirjutas Sakalale konkurentsiameti konkurentsiteenistuse koondumiste kontrolli osakonna juhataja asetäitja Veiko Ilves. «Seega võiks järeldada, et vastupidi artiklist tekkida võivale arusaamale on vallajuhid väga hästi kursis, kuidas läheb kütusemüüjatel nende haldusterritooriumil.»

Konkurentsiamet pöördus Sakala poole kolmapäeval ajalehes ilmunud artikli pärast «Tanklad kaotavad piiri ääres raha. Vallajuhid Läti kütuserallit ei taju». Alexela Oili tegevjuht Ain Kuusik kinnitas selles, et viimastel aastatel on just Läti piiri ääres olevate tanklate käive tunduvalt kahanenud ning vähenenud on ka Mulgi vallas asuvate bensiinijaamade kütusemüük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles