Spordiveteranid tunnustavad tublimaid

, spordiveteranide koondise juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voldemar Kangilaski oli üks Viljandimaa läinud aasta edukamaid spordiveterane: ta saavutas Euroopa kergejõustikumeistrivõistlustel M70+ vanuseklassis hõbemedali uue Eesti kümnevõistluse rekordiga.
Voldemar Kangilaski oli üks Viljandimaa läinud aasta edukamaid spordiveterane: ta saavutas Euroopa kergejõustikumeistrivõistlustel M70+ vanuseklassis hõbemedali uue Eesti kümnevõistluse rekordiga. Foto: Erakogu

Viljandi spordiveteranide koondise liikmed kogunevad 19. jaanuaril kell 17 Sakala keskusse, et teha kokkuvõte möödunud hooajast. Piduliku koosviibimise avab spordiveteranide koondise juht Riivo Neering.

2017. aasta oli erakordselt edukas meie tuntud tegijatele Hilja Bakhoffile ja Voldemar Kangilaskile. Hilja Bakhoff võistleb eelmisest hooajast vanuseklassis N90+ ja seda maailmatasemel. Euroopa meistrivõistlustel võitis ta neli kuldmedalit ning püstitas kaks maailmarekordit ja neli Eesti rekordit. Ka Voldemar Kangilaski võistleb eelmisest aastast uues, M70+ vanuseklassis. Tema võitis mullu Euroopa meistrivõistlustel hõbemedali uue Eesti kümnevõistluse rekordiga, püstitas neli Eesti rekordit, pälvis viis Eesti meistri tiitlit ja hoiab edetabelis 11. kergejõustikualal liidripositsiooni. 

M-65 vanusklassis võistlev Arvo Nurm saavutas Euroopa meistrivõistlustel heidete mitmevõistluses hõbemedali ja Eesti meistrivõistlustel neli meistritiitlit.

Võistkondadest kordas eelmise aasta edu N60+ klassi võrkpallivõistkond koosseisus Tiiu Umal, Sirje Hunt, Salme Velleste, Evi Putrolainen, Haili Loige ja Tiina Maar. Naiskond tuli Eesti meistriks ja sai karikavõistlustel teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles