Linnajuhid loodavad ehitajate abiga lasteaiasaba kaotada

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Midrimaa lasteaia ehitajatel on esialgu veel käsil lammutustööd. Kahest majast esimene peab valmis saama sügiseks ning teine jõuludeks.
Midrimaa lasteaia ehitajatel on esialgu veel käsil lammutustööd. Kahest majast esimene peab valmis saama sügiseks ning teine jõuludeks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Abilinnapea Ardo Agasilla hinnangul peaks 2012. aasta esimesel poolel koitma päev, kui Viljandis pole enam lasteaiajärjekorda. Praegu on saba aga nii pikk, et kahest uuest rühmast soovijaile ei jätku.

Abilinnapea lootust toidavad remonditööd kahes haridusasutuses. Mai esimesel tööpäeval algas Tehnika tänaval Midrimaa lasteaias suur remont, mis kestab järgmise aasta alguseni. Suve jooksul loodab linn valmis saada kahe lasteaiarühma toad praeguse Kaare kooli ruumides ning kui ka Midrimaal ehitus lõpeb, on Viljandis vähemalt üks lasteaia- ja üks sõimerühm rohkem.

Copy
Tagasi üles