Mullune suurim lotovõit tuli Viljandimaale Tallinnast

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal tõi kõige suurema lotovõidu Viljandimaale Bingo loto mäng. Võidusummaks oli 24 052 eurot 60 senti.
Eelmisel aastal tõi kõige suurema lotovõidu Viljandimaale Bingo loto mäng. Võidusummaks oli 24 052 eurot 60 senti. Foto: Elmo Riig

Vähemalt viiekohalise summa väärilisi lotovõite sattus eelmisel aastal Viljandimaale neli, neist kõige suurema andis lotopilet, mille meie maakonna elanik oli ostnud pealinnast.

Aktsiaseltsi Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel ütles, et eelmisel aastal juhtus korra ka teistpidi: üle 10 000 euro suuruse võidu andis Viljandist ostetud pilet, kuid võit läks maakonnast välja. Nimelt oli Valgamaal elav inimene soetanud Bingo loto ühe mänguväljaga pileti Uku keskuses asuvast Rimi kauplusest ja võitnud sellega 25. oktoobril 18 680 eurot 10 senti.

Kiirloteriide ehk kraabitavate lotomängude puhul ei registreerita pileti ostukohta, sest inimene ei pruugi seda mäletadagi, küll aga küsib lotofirma suurtabamuse registreerimise ajal võitjalt elukohta. Arvloterii puhul salvestub lototerminali info firma andmebaasi automaatselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles