Vestlemiseks peatatud juhti tabas halb üllatus

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui politsei palub sõidukil peatuda, siis võib juht enda dokumentide kehtivuse kohta üllatavat infot saada.
Kui politsei palub sõidukil peatuda, siis võib juht enda dokumentide kehtivuse kohta üllatavat infot saada. Foto: Elmo Riig

​Kolmapäeval levis Facebookis kulutulena postitus, milles hoiatati autojuhte politsei eest, kes on asunud trahvima aegunud tervisetõendiga autojuhte. «Täna passis politsei Suislepas ja sai väga hea saagi,» seisis ligi 900 korda jagatud kirjutises.

Postituse autori mure seisnes veel selles, et riik ei anna teada, kui tervisetõend on aegunud ning seetõttu on kaotanud kehtivuse juhiluba. Ta kirjutas, et trahvitakse kohe ning maksimaalne karistus on 800 eurot. 

Sel päeval ka ise liiklusjärelevalvet tegemas käinud Viljandi patrullitalituse juht Alar Sadam rääkis, et pidasid Suislepas kinni ühe sõiduki, millel oli tagumise ukse vahelt väljas turvavöö ja konksu küljes rippusid mingid köied. Peatamise eesmärk oli juhiga vestelda, aga andmebaasist andmeid kontrollides selgus, et tema juhtimisõigus on tervisetõendi aegumise tõttu peatatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles