Linn tahab kahe lasteaia remontimise järjekorda muuta

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhul kui Viljandi linnavolikogu kiidab linnavalitsuse plaani heaks, alustatakse Männimäe lasteaia remonti juba sel aastal, ehkki senine plaan on olnud teistsugune.
Juhul kui Viljandi linnavolikogu kiidab linnavalitsuse plaani heaks, alustatakse Männimäe lasteaia remonti juba sel aastal, ehkki senine plaan on olnud teistsugune. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus tahab lükata Mängupesa lasteaia hoone kapitaalremondi järgmisesse aastanumbrisse, et tänavu selle asemel hoopis Männimäe lasteaia korrastamist alustada.

Senine kavatsus oli vastupidine: kõigepealt Krõllipesa lasteaia Mängupesa õppekoha remont ja siis Männimäe lasteaed. Nüüd on aga linnajuhid ümber mõelnud ning linnaeelarve eelnõusse vajalikud muudatused teinud.

Selleks, et tööde järjekord muutuks, peab linnavolikogu eelarve niisugusel kujul vastu võtma. Volikogu istung on 25. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles