Eakate ujulabussi kohad on kinni mitu kuud ette

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks ujulale kiidavad Viljandi pensionäride liidu eakad Abja-Paluoja saunu ja istumisruumi, kus saab basseiniveerel puhata.
Lisaks ujulale kiidavad Viljandi pensionäride liidu eakad Abja-Paluoja saunu ja istumisruumi, kus saab basseiniveerel puhata. Foto: Marko Saarm

​Viljandi eakad on nii agarad saunatajad ja kümblejad, et kohaliku pensionäride liidu tellitud bussis, mis viib kuus paar korda Abja-Paluojale ujulasse, on kohad jupp aega varem kinni pandud.

«Mitte isegi kuu aega, vaid kui sinna minek on teada, siis juba terve kvartali jagu ette kinni pandud,» täpsustas Viljandi pensionäride liidu juht Jaak Värnik. 

Kui keegi uus tahab liituda, võib juhtuda, et saab bussikoha alles kevadeks. Ujulas käimise asju ajav Anne Järv tähendas, et tavaliselt on Abja-Paluojale minek tellitud kaks korda kuus, vahel ka kolm ja tõesti on neid kordi, kui kõik soovijad peale ei mahu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles