Koogilõhnad kolisid Viiratsist Viljandi linna

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem Viiratsis tegutsenud osaühingu Magusatuba eestvedajad Merit Alas ja Kristi Veldemann ütlesid, et masstoodanguga võrreldes on nende trump individuaalne lähenemine. Kui klient soovib küpsetisse rohkem marju, teist moosi või vähem suhkrut – ikka saab!
Varem Viiratsis tegutsenud osaühingu Magusatuba eestvedajad Merit Alas ja Kristi Veldemann ütlesid, et masstoodanguga võrreldes on nende trump individuaalne lähenemine. Kui klient soovib küpsetisse rohkem marju, teist moosi või vähem suhkrut – ikka saab! Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui Sakala eile osaühingu Magusatuba isuäratavate lõhnadega täidetud uusi ruume uudistas, tõi püsikunde pererahvale soolaleivaks marineeritud seeni. Veel vanal aastal olid kondiitrid Viiratsis asjad kokku pakkinud, et maiasmokkade rõõmuks suuremale pinnale Viljandisse Männimäe laohoonesse kolida.

«Põhjus, miks Viiratsist ära kolisime, oli ruumipuudus,» ütles osaühingu Magusatuba üks eestvedajaid Kristi Veldemann. 

2013. aastal pani ta kondiitriärile aluse koos Merit Alasega, kuid praeguseks on kollektiiv kasvanud kuueliikmeliseks. Seetõttu võibki kondiitriäri aasta algusest leida Riia maantee 52c laohoone ruumidest, mis on paljudele tuttavad Vilmixi kunagise asukohana. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles