Rahvakultuuri keskus kolib Viljandisse alanud aasta jooksul

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa kultuuriasutuste juhid toetavad plaani rahvakultuuri keskus Viljandisse kolida ning kinnitavad, et maakonnas pulbitseb vilgas kultuurielu. Pilt on tehtud ühel Eesti rahvarohkemal, Viljandi pärimusmuusika festivalil.
Viljandimaa kultuuriasutuste juhid toetavad plaani rahvakultuuri keskus Viljandisse kolida ning kinnitavad, et maakonnas pulbitseb vilgas kultuurielu. Pilt on tehtud ühel Eesti rahvarohkemal, Viljandi pärimusmuusika festivalil. Foto: Elmo Riig

​Valitsuse otsusega kolib rahvakultuuri keskus Tallinnast Viljandisse käesoleva aasta jooksul. Kus täpselt see Viljandis tööle hakkab, pole veel selge, kuid kultuuriministeeriumi haldusalas tegutsev keskus on välja kuulutanud konkursi endale juhataja leidmiseks.

Kultuuriministeeriumi kommunikatsiooniosakonna juhataja Meelis Kompus kinnitas, et keskus hakkab Viljandisse kolimist ette valmistama, et avada uues asupaigas uksed teisel poolaastal.

«Analüüsi riigiasutuste paiknemise kohta tegi rahandusministeerium,» selgitas Kompus. «Pealinnast saab välja viia selliseid töökohti, mille puhul töötegemine ei sõltu konkreetses asukohas paiknemisest. Rahvakultuuri keskuse funktsioone on kindlasti võimalik täita väljaspool pealinna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles