Pere pisimad on oodatud titelaulu- ja mängutuppa

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Titelaulu- ja mänguring annab võimaluse koos beebide ja väikelastega teha tutvust lastelaulude ja -mängudega.
Titelaulu- ja mänguring annab võimaluse koos beebide ja väikelastega teha tutvust lastelaulude ja -mängudega. Foto: Folk.ee

Igal kolmapäeval kell 11 on pärimusmuusika aida väike saal kõige-kõige pisemate päralt. Ringi oodatakse kuni kolmeaastasi lapsi koos vanematega.

Titelaulu- ja mänguring annab võimaluse koos beebide ja väikelastega teha tutvust lastelaulude ja -mängudega.

Pärimusmuusika keskuse pere sõnul on see koht, kus õpitakse vanavanaemade kombel sõrmi ja varbaid lugema ja tehakse tutvust rahvapillidega. Hüpitus- ja näpumängud on lihtsad ja lapsi arendavad ning pakuvad koosolemise rõõmu kogu perele.

Kairi Leivo, kes on aastaid vedanud aidas laulu- ja mänguringi veidi suurematele lastele, rõõmustab, et nüüd saavad isad ja emad ka beebidega koos käima hakata. «Meie pärimuses on rikkalikult imetoredaid lastelaule, mänge ja mängitusi, mis sobivad just sellele vanusele,» kõneles Kairi Leivo.

Ringi juhendaja Kreete Viira on aastaid vedanud beebifolgi ringe Tallinnas ja Tartus ning titelaulutubasid Viljandi pärimusmuusika festivalil. «Meil on vedanud, et ta on nüüd valmis ka Viljandi emmedele oma laule ja mänge õpetama,» kõneles Kairi Leivo.  

Tagasi üles