Hotellile pakuti rohkem kui sada nime

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FOTO: Uue hotelli ehitus on jõudnud nii kaugele, et suurem osa välitöödest on valmis ja majakarp on koos. Nüüd on ehitaja alustanud tubade ehitamist.
FOTO: Uue hotelli ehitus on jõudnud nii kaugele, et suurem osa välitöödest on valmis ja majakarp on koos. Nüüd on ehitaja alustanud tubade ehitamist. Foto: Marko Saarm

​Viljandi vanalinna hotelli arendajad said nimevõistlusele üle saja pakkumise ning alanud nädala jooksul loodavad nad parima nime välja kuulutada.

«Väga palju pakuti nimesid, mis on seotud Laidoneri ja Felliniga,» rääkis loodava hotelli tegevjuht Kristjan Saar. Paraku ei sobi Fellini nimi, sest see on kaitstud kaubamärk ja pole hotelli jaoks saadaval.

Enne kui nime valima hakatakse, tuleb pakutud variantidest sobivad välja sõeluda. «Peame vaatama, et nimi oleks rahvusvaheliselt arusaadav, seostuks Viljandiga ning oleks juriidiliselt saadaval. Ka näiteks veebidomeeni aadress peab olema vaba,» selgitas Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles