Mehed saavad oma telekanali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaselts Kanal 2 peadirektor Urmas Oru
Aktsiaselts Kanal 2 peadirektor Urmas Oru Foto: Toomas Huik

Aktsiaselts Kanal 2 avab 8. juunil eestimaise telekanali Kanal 12. Juhtiva meelelahutuskanali Kanal 2 ja naiseliku Kanal 11 kõrval hakkab uus kanal pakkuma mehisemat programmivalikut.


Ettevõtte peadirektori Urmas Oru sõnul ulatub meestele mõeldud programmi loomise idee 2007. aastasse. «Kavandasime juba naisteka ehk Kanal 11 väljatoomise ajal, et teeme ka meesteka,» ütles Oru. Uue kanali programmi põhirõhk on tema sõnul kõigel sellel, mis mehi huvitab, vaimustab ja erutab.

Kanal 12 vahendusel jõuab televaataja juba juunikuus suvistele suurüritustele, punklaulupeole ja «Rabarockile». Samuti hakkab nägema Kevin Korjuse sõite vormel Renault’ sarjas ning muid kuumi spordisündmusi, kus eestlastel on oma mehed võistlustules. Muidugi ei puudu programmist põnevussarjad ja -filmid, mehelik teleklassika kodu- ja välismaalt, huumor ja kaunid naised. Palju tähelepanu pööratakse hobide ja elustiilidega seotud saadetele, samuti on kavas teadussaateid ja dokumentaalfilme.

Kanal 12 alustab programmi edastamist 8. juunil ning jõuab televaatajateni ZUUMtv ja kaabelvõrkude vahendusel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles