Raekojas helisesid veerandsaja aasta järel pulmakellad

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värskelt abiellunud perekond Viira oli pärast 25 aastat esimene paar, kes sõlmis oma liidu Viljandi raekojas. Kristel ja Talvo Viira pojad Mikk ja Joosep lubasid vanematele pulmakingiks olla senisest veel tublimad.
Värskelt abiellunud perekond Viira oli pärast 25 aastat esimene paar, kes sõlmis oma liidu Viljandi raekojas. Kristel ja Talvo Viira pojad Mikk ja Joosep lubasid vanematele pulmakingiks olla senisest veel tublimad. Foto: Marko Saarm

Eile kajasid Viljandi raekoja kella kaks lööki nii perekond Viirale kui kogu linnavalitsusele väga eriliselt: nimelt sõlmiti raekojas tol hetkel 25 aasta järel taas abielu. Liidu sõlmimine oli eriline veel sellegipoolest, et paar polnud abiellumise plaanist kellelegi iitsatanud.

«Täna täitus meil 13 aastat kooselu, aga tegelikult oli selline plaan juba 10 aastat tagasi,» ütles vast abiellunud Kristel Viira.

Registreerimisel olid kaasas Kristel ja Talvo Viira pojad Mikk ja Joosep, kes olid vanemate plaanist teada saanud vaid mõni tund varem. «Lubasid meile kingituse ka teha: tublid olla!» lausus naine muiates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles