Galerii. Linnapea ja volikogu juht kõlistasid linlastega klaase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnavolikogu esimees Helir-Valdor Seeder on jäänud elu jooksul lifti kinni kaks korda ning meer Madis Timpson korra. Sellise teadmise võrra rikkamaks said kõik viljandlased ja Viljandi sõbrad, kes kogunesid täna pärastlõunal linnajuhtide vastuvõtule, et uue aasta puhul pokaali tõsta.

Õhtut juhtinud Viljandi avalike suhete spetsialist Johan-Kristan Konovalov uuris laval Seedri ja Timpsoni käest, mida nood ütleksid paarikorruselise liftisõidu jooksul tallinlasele, kes teatab, et mõtleb väiksemasse linna kolida. Sellele küsimusele vastates märkisidki mehed, et neil on ka lifti kinnijäämise kogemus. Linnapea täpsustas, et temal oli see juhtunud üldse elu esimesel liftisõidul, kui ta otsustas koolipoisina koos klassivendadega katsetada Paalalinnas alles valmimisjärgus üheksakorruselise maja lifti.

Helir-Valdor Seeder vastas, et tema soovitaks liftikaaslasel hoogu pidada, sest veekeskus pole veel valmis. «Aga kui see on valmis saanud, siis muidugi Viljandisse,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles