Nooruslik kontsert­etendus vaatab tulevikku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk kontsertetendusest «Eesti Vabariik 150». Esietendus Nordea kontserdimajas läks noortega koos laval musitseeriva koolijuhi Hendrik Aguri sõnul täismajale ja võeti hästi vastu.
Hetk kontsertetendusest «Eesti Vabariik 150». Esietendus Nordea kontserdimajas läks noortega koos laval musitseeriva koolijuhi Hendrik Aguri sõnul täismajale ja võeti hästi vastu. Foto: Tiit Mõtus

Filmide kaudu tuntuks saanud muusikapalad Tallinna Gustav Adolfi gümaasiumi estraadiorkestri ja noorte esituses kõlavad 5. jaanuaril Viljandi pärimusmuusika aida laval kontsertetenduses «Eesti Vabariik 150».

Tulevik saabub kiiremini, kui arvata oskame. Mis selle aja jooksul muutub? Kas meie unistused on piisavalt julged? Mida võtame kaasa tänasest? Kuidas jääda avatud maailmas eestlasteks? Ja millisteks eestlasteks?

Neid igavikulisi küsimusi aitavad avada maailma filmimuusika parimad palad. Kontserdil esineb Gustav Adolfi gümnaasiumi estraadiorkester ning laulavad sama kooli andekad muusikud. Kaasa teevad Eduard Toman, Robin Juhkental ning gümnaasiumi enda laulvad ja näitlevad anded, «Rakett 69» poiss Karl Vilhelm Valter ja noor helilooja Jaagup Tuisk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles