Võimsa tulevärgiga Viljandi aastavahetus oli rahulik

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii politseile, haiglale kui prügifirmale tuli uus aasta suhteliselt rahulikult. Valdav osa pidulistest suutis ennast ja ümbruskonda säästa.
Nii politseile, haiglale kui prügifirmale tuli uus aasta suhteliselt rahulikult. Valdav osa pidulistest suutis ennast ja ümbruskonda säästa. Foto: Igor Nael

Üks minut enne aastanumbri vahetumist sai politsei väljakutse joobes seltskonna juurde, kes oli läinud uue aasta ootuses kaklema. Selle aasta esimene väljakutse teatas aga purjus juhist.

Hoolimata sellest, et peomeeleolu tõi kaasa tavapärasest rohkem väljakutseid, alustati Viljandi patrullitalituse juhi Alar Sadama sõnul uut aastat rahulikult, valdavas üksmeeles ja teineteisega arvestades. «Ka aasta esimene päev möödus eelmiste päevade rütmis,» lisas ta.

Reedest eilse hommikuni käisid patrullid Viljandimaal 58 väljakutsel, mida on jõuluajaga võrreldes mõnevõrra rohkem. Neil päevil viisid korrakaitsjad arestikambrisse kainenema viis ning koju puhkama kuus ülejoonud inimest. Perevägivallajuhtumeid, kus vajati politsei abi, oli samuti kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles