Repliik. Üle piiri

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Beljaev
Ketlin Beljaev Foto: Marko Saarm

Olen hakanud täheldama, et enam pole erilist vahet, kas on viies kuupäev või kuu lõpp – joodikutel jagub ikka kraami, mida manustada. Riigi pingutus muuta alkohol nii kalliks, et see kahjustaks vähem tervist, on andnud loodetule vastupidise efekti. Seda on näha linnapildis ja kiirabitöös.

Fakt on see, et alkohol on liiga kättesaadav. Igal ajal ja kõigile. Vaevalt et paadunud alkohoolikud odaval joogipoolisel ise Lätis järel käivad, aga tundub, et see voolab mingeid kanaleid pidi kenasti ka nendeni. Rääkimata tavatarbijatest, kellele on koju veetud kogused elu eriti mugavaks muutnud.

Facebookis tehtud üleskutsega liikuda 24. veebruaril Eesti 100. sünnipäeval üheskoos Lätti, on liitunud juba üle 2300 inimese ja huvi pakub see rohkem kui 7000 inimesele. Nagu võis näha aastalõpu huumoriprogrammist, on lõunanaabrite juures poes käimine nali number üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles