Ragnar Klavan tegi Inglismaal Eesti jalgpalli­ajalugu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan lõi Inglismaa kõrgliiga kohtumises värava, mis päästis FC Liverpoolile võidupuntki.
Ragnar Klavan lõi Inglismaa kõrgliiga kohtumises värava, mis päästis FC Liverpoolile võidupuntki. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti parim jalgpallur, Viljandi Tuleviku klubi kasvandik Ragnar Klavan kirjutas end esmaspäeval jalgpalliajalukku kui esimene Inglismaa Premier-liigas skoori teinud Eesti jalgpallur.

Esmaspäeval alistas Liverpool Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 22. vooru kohtumises Ragnar Klavani 94. minuti väravast 2:1 Burnley.

0:0 lõppenud avapoolajal oli väravale lähemal pigem võõrustajaseisuses Burnley, kuid ühtegi väga head võimalust kummalgi meeskonnal ei tekkinud. Mänguskoori avas kohtumise 61. minutil Liverpooli mees Sadio Mané, kes võttis karistusalas palli esimese puutega osavalt omaks ja lõi selle pöördelt teise puutega Nick Pope’i selja taha. Kohtumise 88. minutil õnnestus Jóhann Berg Guðmundssonil pealöögist seis viigistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles