Suured Eesti fännid, kes armusid Viljandisse esimesest pilgust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolteist hooaega Viljandi käsipalliklubi eest väljakul tegusid teinud Sergei Rodjukov ja tema kaasa Tatjana Sobolevskaja armastavad Viljandit, huvituvad kohalikust kultuurist ja tavadest ning õpivad usinalt eesti keelt.
Poolteist hooaega Viljandi käsipalliklubi eest väljakul tegusid teinud Sergei Rodjukov ja tema kaasa Tatjana Sobolevskaja armastavad Viljandit, huvituvad kohalikust kultuurist ja tavadest ning õpivad usinalt eesti keelt. Foto: Elmo Riig

​Viljandi käsipallimeeskonna esimene välismaalasest võõrmängija Sergei Rodjukov ja tema särav kaasa Tatjana Sobolevskaja naudivad Viljandit ja siinseid inimesi ning seoksid end Eesti kõige eestimeelsema väikelinnaga meelsasti veel pikaks ajaks.

Valgevenelane Sergei Rodjukov on nüüdseks Viljandis elanud ja käsipalli mänginud veidi enam kui aasta. Tema kaasa on Eestis veetnud kaheksa kuud.

Mõne aasta eest kodumaal elukutselisekarjääri olude tõttu pausile pannud Sergei Rodjukov hakkas piiritaguseid mänguvõimalusi kiikama Soomes käsipallurileiba teenivate sõprade utsitamise peale. Ta tegi selle otsuse elukaaslasega üheskoos ja nagu too lisas, ei tulnud kaasal teda kuigi pikalt veenda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles