Maavalitsus allkirjastas bussiveohanke lepingu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmise kaheksa aasta jooksul osutab kogu Viljandimaa piirkonnas sõitjateveo teenus AS ATKO Bussiliinid.
Järgmise kaheksa aasta jooksul osutab kogu Viljandimaa piirkonnas sõitjateveo teenus AS ATKO Bussiliinid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viljandi maavanem Erich Palm ja aktsiaseltsi ATKO Bussiliinid juhatuse liige Arvo Sarapuu juunior allkirjastasid bussiveohanke lepingu, mille kohaselt osutab ettevõte sõitjateveo teenust kogu Viljandimaa piirkonnas järgmise kaheksa aasta jooksul alates järgmise aasta 1. juulist.

Arvo Sarapuu juunior avaldas heameelt, et ATKO Bussiliinide tehtud riigihanke pakkumine tunnistati parimaks. «2018. aasta suvel hakkame Viljandimaal osutama teenust täiesti uute lisamugavustega bussidega, mis tähendab sõitjatele oluliselt mugavamat ja paremat teenust,» lubas ta.

Järgmise aasta suvest toob ATKO Bussiliinid Viljandimaa teedele 47 täiesti uut ühtse kujunduse ja värvitooniga bussi. Kõigil neil on valvekaamerad, visuaalse teavitusega sisetablood, konditsioneerid ja kiipkaardi tuvastid nii Viljandi linnas kui ka maakonnas kehtiva ühtse piletisüsteemi tarbeks.

«Oleme täiesti veendunud, et uued bussid muudavad bussisõidu inimestele palju meeldivamaks,» lausus Sarapuu juunior. Samuti on uutes bussides bussijuhtide töötingimused paremad tänu sellistele lisaseadmetele nagu GPS ja sõitjateloendurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles