Olustvere pood muutub Konsumiks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere toidupood saab märtsis suuremaks ja paremaks.
Olustvere toidupood saab märtsis suuremaks ja paremaks. Foto: Egon Valdaru

Olustvere aleviku toidupoele A ja O kerkib parasjagu juurdeehitis. Kui kõik läheb plaani järgi, on poel märtsiks 100 ruutmeetrit kaubapinda rohkem, valik suurem ja ukse kohal Konsumi silt.

Coopi Viljandi turundusjuht Kristo Mägi ütles, et tänu juurdeehitusele saavad nad ära paigutada kaubad, mida Konsumi minimaalne valik nõuab. «Olustvere poe läbimüük on olnud stabiilne, aga juurdeehituse järel loodame enamat. Soovime, et kohalikud elanikud ostaksid Olustvere poest võimalikult palju ja teeksid igapäevased ostud rohkem kohapeal, mitte linnas.»

Kristo Mägi jutu järgi on pood kavas avada 8. märtsil, aga see võib ka muutuda. Enne seda tuleb kohalikel elanikel taluda ebamugavust, sest kauplus suletakse kuuks ajaks, et teha uuenduskuur ka olemasoleval poepinnal. Mägi rõhutas, et kuu aega poe sulgemist on maksimum, mida nad lubada võivad. Isegi kui tööd saavad varem valmis, võtab poe sisustamine oma aja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles