Perearsti teenus kolib kõpulaste kodukohast ära linna

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis aastat Kõpu valla perearstina tegutsenud Olga Reiter (vasakul) paneb aastanumbri vahetumisega selle ameti maha. Osaühing Terviseagentuur, mille all Reiter töötab, annab tema patsiendid seetõttu üle oma teisele arstile, kes võtab inimesi vastu Viljandi tervisekeskuses. Pilt on tehtud 2013. aastal.
Viis aastat Kõpu valla perearstina tegutsenud Olga Reiter (vasakul) paneb aastanumbri vahetumisega selle ameti maha. Osaühing Terviseagentuur, mille all Reiter töötab, annab tema patsiendid seetõttu üle oma teisele arstile, kes võtab inimesi vastu Viljandi tervisekeskuses. Pilt on tehtud 2013. aastal. Foto: Elmo Riig

Kõpulased peavad edaspidi perearsti juurde sõitma Viljandisse. Vallavanem loodab, et sügisel Suure-Jaanis valmiv tervisekeskus taastab olukorra, kus inimestel on võimalik vähemalt mõnel päeval nädalas saada esmast abi kodu ligidal.

Perearsti kolimine on tingitud sellest, et viis aastat tagasi Kõpu tollase vallavanema Tõnu Kiviloo eestvedamisel leitud doktor Olga Reiter, kes töötab osaühingu Terviseagentuur all, lõpetab aastanumbri vahetumisega tegevuse. Tema patsiendid liidetakse seetõttu terviseameti otsusega Terviseagentuuri teise arsti Henn Sepa nimistuga. Viimane võtab aga inimesi vastu Viljandi tervisekeskuses.

Viljandi keskus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles