Politsei uurib mehe tapmist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva hommikul veidi enne kella kaheksat avastas juhuslik mööduja Viljandis Kaalu tänaval asuva eramaja hoovist verise surnud mehe.

Et 51-aastase mehe surnukehal olid vägivalla tundemärgid, alustas politsei juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi alusel.

Prokurör Maiken Mardim ütles eile pärastlõunal, et kahtlusalust uurijatel veel pole. Ka surma põhjuse peab selgitama ekspertiis. Mardimi andmetel ei olnud kannatanut pussitatud.

Eramus, mille õuele ehitatud kaminanurgast surnu leiti, on ümberkaudsete ini­meste teada sageli joomingud. Seltskond oli koos ka teisipäeva õhtul.

«Äkki ilmus siia,» rääkis majaperemees ohvri kohta. «Olevat võtnud paar napsu ja kukkunud maha.»

Peremees, kes oli purjus ka «Sakalaga» vestlemise ajal, kinnitas, et keegi hukkunut ei peksnud. Nagu majaomanik tähele pani, oli too kella kahe paiku öösel veel elus olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles