Politsei käis jõuluajal lahendamas kaheksat peretüli

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paratamatult tuleb pühade ajal rohkem neid väljakutseid, mis annavad teada teravaks läinud peresuhetest. Noorsoopolitseinik Elerin Tetsmanni sõnul on see üks suuremaid muresid, millele korrakaitsjad on valmis reageerima ka aastavahetusel.
Paratamatult tuleb pühade ajal rohkem neid väljakutseid, mis annavad teada teravaks läinud peresuhetest. Noorsoopolitseinik Elerin Tetsmanni sõnul on see üks suuremaid muresid, millele korrakaitsjad on valmis reageerima ka aastavahetusel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

​Kuigi jõulude ajal oodatakse uksele koputama ennekõike punases vormis habemikku, tuli mitme ukse taga käia ka sinise vormi kandjatel, kes said pühade ajal enamasti alkoholiga seotud väljakutseid.

Viljandi politseijaoskond kogus kõik 22. detsembrist 27. detsembri varahommikuni laekunud teated kokku ja sai teada, et 93 väljakutsest 33 oli tekkinud vägijoogi tarvitamise tagajärjel.

Noorsoopolitseinik Elerin Tetsmann, kes pani napsiste sellide kantseldamisega seotud kutsed kronoloogilises järjekorras ritta, tunnistas, et pilt ülearu rõõmustav ei tulnud. Samas oli tema sõnul väljakutseid tagasihoidlikumalt kui eelmistel aastatel. Patrulli sekkumist vajati 46 korral, ülejäänud teatajatega saadi probleem kontrolli alla telefoni teel suheldes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles