Heategevusmäng tõi hokiklubile noorte väravavahivarustuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimekad külalised tõid heategevuslikule jäähokimängule hulga noortele tarvilikku varustust ning publiku jäähalli. Ettevõtmise eesmärk koguda raha noorte väravavahivarustuste soetamiseks sai heade inimeste abiga samuti täidetud.
Nimekad külalised tõid heategevuslikule jäähokimängule hulga noortele tarvilikku varustust ning publiku jäähalli. Ettevõtmise eesmärk koguda raha noorte väravavahivarustuste soetamiseks sai heade inimeste abiga samuti täidetud. Foto: Viljandi hokiklubi / Facebook

Tänu läinud reedel Viljandis asetleidnud heategevuslikule mängule on siinsel hokiklubil nüüd võimalik soetada noorte väravavahivarustus.

Eesti nimekaima tegevmängija Robert Rooba eestvedamisel teoks saanud heategevuslik õhtu kujunes korraldajate ütlemist mööda mõnusaks ja rahvarohkeks ning nagu kinnitas üks Viljandi hokiklubi eestvedajaid ja noortetreenereid Ott Tootsi, kogunes annetajate abiga täiesti piisav summa, et noortevõistkonnale ligemale 700 eurot maksev väravavahivarustus soetada.

Robert Rooba ja tema sõprade ning Viljandi hokiklubi esinduse mõõduvõtt möödus sõbralikus sportlikus meeleolus ning heameelt valmistas ka publiku suur hulk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles