Noored kogunevad öiseks ajurünnakuks

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 12–18-aastased noored kogunevad täna öösel Lennukitehasesse «Ideeööle», et üheskoos tulevaks aastaks eesmärke seada,
Viljandimaa 12–18-aastased noored kogunevad täna öösel Lennukitehasesse «Ideeööle», et üheskoos tulevaks aastaks eesmärke seada, Foto: Marko Saarm

Täna öösel saavad Viljandimaa noored Lennukitehases kokku, et panna pead kokku ning arutleda eesmärkide ja nende realiseerimise üle, mõelda, kuidas muuta kodulinn paremaks paigaks, ning ühtlasi korraldada ühine söömaaeg.

«12–18-aastased noored saavad kokku selleks, et endale personaalseid eesmärke seada ning mõelda, mida võiks koos ära teha, et Viljandimaal oleks parem olla ja elada,» selgitas üks «Ideeöö» korraldajatest, Viljandimaa arenduskeskuse noorte ettevõtlikkuse programmide koordinaator Kairi Ong.

«Alguses mõtleb igaüks oma isiklikele ideedele, näiteks, millest ta tahab loobuda ning mis eesmärke soovib 2018. aastaks seada,» rääkis ta. «Siis mõtleme, mida Viljandimaal vaja oleks: mida võiks parandada ja mida teistmoodi teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles