Habe ja mets sümbioosis

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BeardWoodi eestvedaja Kaspar Korsari sõnul on ettevõtte valmistatav toode patenteeritud, sest selle väljatöötamisega on palju vaeva nähtud: igal dispenseril on isemoodi lahendus, kuidas vedelik kraanist välja jookseb.
BeardWoodi eestvedaja Kaspar Korsari sõnul on ettevõtte valmistatav toode patenteeritud, sest selle väljatöötamisega on palju vaeva nähtud: igal dispenseril on isemoodi lahendus, kuidas vedelik kraanist välja jookseb. Foto: Elmo Riig

Viljandis ajab oma rida Kaspar Korsar, kes valmistab eelkõige mehi kõnetavat tavaari. Ettevõtte nimi BeardWood viitab habemele ja puidule, nii tulebki alljärgnevalt muu seas juttu puidust nikerdatud habemekammidest ja viskikraanidest.

Nagu BeardWoodi eestvedaja Kaspar Korsar nentis, tuli talle säärase firma loomise idee habeme kasvatamisest ja huvist puidutöö vastu. Ettevõte sündis eelmisel aastal ning nüüdseks leiab tootevalikust puitmööbli ja muu sisustus­kraami hulgast peale unikaalsete habemekammide ka näiteks viskikraane ehk dispensereid.

Idee rakendus tänu naisele

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles