VIDEO. Viljandi tänavatel vihisesid uisutajad

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisutajad Paalalinna tänavatel.
Uisutajad Paalalinna tänavatel. Foto: Lakeboiz

Eile võis Viljandis näha veidrat vaatepilti. Paar seiklushimulist tegelast oli otsustanud ilmataadi abiga jääväljaks muutunud tänava uisurajana kasutusele võtta. Katse õnnestus ning sai kaamerasilmaga kinni püütud.

Üks ettevõtmisega seotud noormeestest Mikk Mihkel Vaabel ütles, et niisugune mõte tekkis juba õhtupimeduses jäätuvaid tänavaid nähes.

«Kui esimene katse lühikesel, 50-meetrisel lõigul öösel uisutada õnnestus, mõtlesime uurida Paalalinna teisi tänavaid juba päikesevalguse käes,» rääkis ta. «Üllatusena olid paljud sealsetest väikestest tänavatest ideaalselt uisutatavad ja nii tekkiski mõte katse ka videosse jäädvustada. Jää oli väga hea, libedatõrjet ei olnud veel pinnale laotatud. Uisk libises enam-vähem sama hästi kui eelmisel aastal Viljandi järve uisurajal pärast esimesi sulamise ja jäätumise tsükleid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles