Politsei otsib kodust lahkunud keskealist meest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei sõnul kandis Mait kodust lahkudes tumesinist jopet, musta värvi dressipükse ja spordijalatseid.
Politsei sõnul kandis Mait kodust lahkudes tumesinist jopet, musta värvi dressipükse ja spordijalatseid. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi selgitamaks välja 43-aastase Maidu asukoht, kes lahkus ootamatult oma kodust ning kelle asukoht on seni teadmata.

Viljandi politsei välijuht Aleksander Treial kirjeldas, et lähedastel oli mehega viimane kokkupuude 22. detsembri õhtul, misjärel mees lahkus ootamatult kodust ning pole senini tagasi tulnud.

«Võtsime lähedastega ühendust mehe tuttavate ja sõpradega, kuid keegi ei tea Maidust midagi. Kuna ta jättis telefoni koju, puudub võimalus selgitada, kus Mait on ja kas ta võib olla hätta sattunud,» rääkis Treial.

Mait on umbes 190 sentimeetrit pikk ja tal on hele siilisoeng. Kodust lahkudes oli tal seljas tumesinine jope, jalas musta värvi dressipüksid ning musta värvi spordijalatsid. Peas võib ta kanda nokamütsi.

Politsei palub kõigil, kel on infot otsitava mehe kohta, sellest teada anda numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles